BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Namen podjetja

Moj namen je spodbuditi zavedanje žensk, kako pomembno je, kaj damo na svojo kožo oz. s čim jo negujemo. Ni vseeno, ali jo negujemo s kozmetiko, ki lahko vsebuje nevarne kemične sestavine, ali pa z naravno kozmetiko. Za naravno pravim, da je živa kozmetika, saj uporablja sestavine iz narave ter se ujema s strukturo in delovanjem naše kože.

Imejmo se rade in se razvajajmo z naravno kozmetiko Mayarula, ki je sestavljena iz hladno stiskanih rastlinskih olj, hidrolatov, rastlinskih ekstraktov, namesto sintetičnih parfumov pa vsebuje eterična olja.

Rezultat bo negovana, zdrava in hvaležna koža.       

 

Drugi del moje misije je dobrodelnost.

Mayarula je etično naravnano podjetje in pomagamo tistim, ki pomoč potrebujejo. Od vsakega prodanega izdelka bomo 3 % prodaje namenili njim.

Videla sem razmere v Afriki in se odločila, da bomo pomagali šolati otroke v Afriki. Začeli bomo z Gano. Moja družina je namreč pred leti posvojila čudovito punčko Mayo iz Gane, zaradi katere sem se začela ukvarjati z naravno kozmetiko. Povem lahko, da mi je prav ona pokazala pot do moje strasti in do mojega poslanstva.