BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Moja zgodba

Pozdravljene, drage dame (tudi gospodje:)).

Dovolite mi, da se predstavim. Sem Darja Gornjak Korošec, po izobrazbi sem magistra farmacije.

Kje naj začnem? Morda na fakulteti, kjer sem se srečala z meni najljubšim predmetom, s farmakognozijo, vedo o zdravilnih rastlinah. S tega področja sem naredila tudi diplomsko nalogo. Od tu naprej me je zanimalo področje fitoterapije. Po končanem študiju sem se prvič srečala tudi z aromaterapijo, čeprav najprej le tako, da sem nekaj let gledala knjigo o aromaterapiji, ki mi jo je prijateljica podarila za diplomo.

Naj se vrnem na faks … Tam sem spoznala svojega moža, ki me ves čas podpira pri delu oz. ustvarjanju, tudi pri odločitvi, da sem svojo varno službo v lekarni zamenjala za podjetništvo. Privlačila me je torej fitoterapija, kasneje  aromaterapija in nazadnje še naravna kozmetika.

Mayarula

Z možem imava dva fanta, zadnja članica družine pa se nam je  iz Afrike pridružila pred šestimi leti. Zaradi te čudovite temnopolte punčke, ki ima zelo suho kožo in še bolj suhe in posebne lase, sem se začela izobraževati na področju naravne kozmetike, saj sem jo želela negovati le z naravnimi izdelki. Skozi različne tečaje tako v Sloveniji (Magnolija, Naravni Kotiček) kot v tujini sem se spoznala tudi z izdelki za nego svoje kože. Pri akreditirani šoli Formula Botanica sem pridobila certifikat iz organske anti-age nege kože. Nekaj let nazaj sem  začela ustvarjati kozmetično linijo zase, za pomladitev kože. Tako je postopoma nastala kozmetična linija, narejena z največjim trudom in ljubeznijo.

Mayarula

V času šolanja o aromaterapiji tako v Sloveniji (Aromainštitut) kot v tujini (New York Institute of Aromatic Studies), sem spoznala eterično olje smilja in se vanj zaljubila na prvi vonj. Pri spoznavanju naravne kozmetike pa me je najbolj pritegnilo olje marule – afriško olje s prijetnim oreščkastim vonjem in dobro vpojnostjo. Tako je bilo kmalu jasno, da bosta eterično olje smilja in rastlinsko olje marula postali rdeča nit moje kolekcije. Seveda so vključene tudi druge anti-age sestavine. Vsa rastlinska olja, hidrolati, so primerna za pomladitev kože in so organske predelave, prav tako so rastlinski ekstrakti in eterična olja namenjeni pomlajevanju.

Naj povem še, od kod ime blagovne znamke Mayarula. V imenu se skriva olje marule ter ime moje punčke Maye. Kolekcija je nastajala počasi, premišljeno, tudi intuitivno. To niti ni tako nenavadno, saj sem odkrila, da sem se že v preteklih življenjih ukvarjala z zelišči, lepoto … Tudi sedaj me vleče v to smer; rada bi se usmerila v lepotni tretma za zavestno žensko, ki bi jo maksimalno podprl in tudi sprostil po napornem stresnem dnevu. Med ustvarjanjem svoje kolekcije sem naredila tudi tečaj japonskega cosmo liftinga. Gre za masažo obraza po metodi Lone Sorensen, ki učvrsti obrazne mišice ter omili gube, poleg tega pa sprosti tudi notranje napetosti, kar se odraža v dobrem počutju po terapiji. Trenutno sem vključena še v študij na Academy of Beauty Nutrition, kjer se izobražujem v smeri pomlajevanja s prehranskega vidika. Tako želim vse skupaj povezati v zaokroženo celoto in v prihodnosti ponuditi ženskam velnes za lepoto in dušo.  

Hvala vsem, ki boste preizkusile mojo kozmetiko. Večina sestavin je organskega izvora, kar dokazuje certifikat Organic. Dodatno sem pridobila certifikat CosmEthically Active, ki dokazuje, da gre za aktivno kozmetiko naravnega izvora. Poleg tega je kozmetika tudi veganska, saj sem sama veganka.  

Namen podjetja

Moj namen je spodbuditi zavedanje žensk, kako pomembno je, kaj damo na svojo kožo oz. s čim jo negujemo. Ni vseeno, ali jo negujemo s kozmetiko, ki lahko vsebuje nevarne kemične sestavine, ali pa z naravno kozmetiko. Za naravno pravim, da je živa kozmetika, saj uporablja sestavine iz narave ter se ujema s strukturo in delovanjem naše kože.

Imejmo se rade in se razvajajmo z naravno kozmetiko Mayarula, ki je sestavljena iz hladno stiskanih rastlinskih olj, hidrolatov, rastlinskih ekstraktov, namesto sintetičnih parfumov pa vsebuje eterična olja.

Rezultat bo negovana, zdrava in hvaležna koža.       

 

Drugi del moje misije je dobrodelnost.

Mayarula je etično naravnano podjetje in pomagamo tistim, ki pomoč potrebujejo. Od vsakega prodanega izdelka bomo 3 % prodaje namenili njim.

Videla sem razmere v Afriki in se odločila, da bomo pomagali šolati otroke v Afriki. Začeli bomo z Gano. Moja družina je namreč pred leti posvojila čudovito punčko Mayo iz Gane, zaradi katere sem se začela ukvarjati z naravno kozmetiko. Povem lahko, da mi je prav ona pokazala pot do moje strasti in do mojega poslanstva.

Počaščena bom, če vam bodo moji izdelki služili.

Z ljubeznijo,
Darja