BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

RAZPRŠILO ENERGY CLEANSING 100 ML

Predhodni

RAZPRŠILO LOVE IS IN THE AIR 100 ML

RAZPRŠILO JUST RELAX 100 ML

V razpršilu so združena eterična olja za zmanjšanje stresa in z namenom sprostitve ter čarobni kristali. Razpršena mešanica po prostoru poskrbi, da smo bolj sproščeni in mirni.

Zaloga: Na zalogi

38,60 €

Aromaterapija ponuja tudi eterična olja za zmanjšanje stresa. Z njihovo uporabo postanemo bolj sproščeni, tudi ne zbolimo tako hitro, saj stres dokazano vpliva na imunski sistem. Po drugi strani pa tudi večina eteričnih olj uspešno preganja mikrobe. Mešanica eteričnih olj bosvelije, amirisa, rimske kamilice, geranije, mandarine in limone prestavlja svež, lahkoten, uravnotežen in izjemno dišeč vonj. Razpršilo je podprto z energijo dodanih mini kristalov kamene strele, morganita in roževca. Za pravo kristalno doživetje. Citrusno cvetni vonj razpršen po prostoru poskrbi za telo, dušo in um. Nas sprosti med stresnimi situacijami in je popoln izdelek za mirne trenutke.

  • eterična olja bosvelije, amirisa, rimske kamilice, geranije, mandarine in limone

  • kristali kamene strele, morganita in roževca.

Po potrebi popršimo po prostoru in se prepustimo doživetju.

Alcohol, Aqua, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil.

Dostava je nad 60€ brezplačna.