BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

RAZPRŠILO LOVE IS IN THE AIR 100 ML

Predhodni

ANTIOKSIDANTNA NEGA

RAZPRŠILO MEDITATION TIME 100 ML

Ekološko razpršilo za prostor Meditation time pomaga pripraviti prostor za meditacijo. Z naravnimi vonji dosežemo bolj sproščujoče ozračje. Z uporabo eteričnih olj v meditaciji hitreje dosežemo globoko meditativno stanje, saj eterična olja delujejo na vseh nivojih telesa. Hitrejša je tudi umiritev uma. Dodatno prisotni mini kristali naredijo razpršilo bolj čarobno in pričarajo še bolj prijetno izkušnjo meditacije.

Zaloga: Na zalogi

38,60 €

Meditacija je pomembna, saj takrat izberemo sebe. Je duhovna praksa, ki predstavlja priložnost, da gremo v svojo globino in okrepimo povezavo s seboj. Lahko bi rekli, da je pot vase, zato je nujno, da postane naša redna navada. Notranja komunikacija je ključna za uspeh v našem življenju. Bolj se čutimo in sprejemamo. Odpremo se za jasnost in pridemo do odgovorov, ki jih vsak izmed nas nosi v sebi. Daje nas tudi v stanje pretoka, da lahko potem kot magnet v svoje življenje privabimo vse, kar si želimo. Meditacija prav tako umiri naš um, da lahko v pomirjenosti in uravnovešenosti bolj čutimo sebe in svoje top izbire v življenju. Če začnemo dan z meditacijo, lahko veliko bolje plujemo s tokom življenja. Kombinacija eteričnih olj pačulija, bosvelije, mire, sivke, bergamotke in grenivke ter kristali kamene strele, ametista in roževca nudijo še bolj prijetno izkušnjo meditacije.

  • eterična olja pačulija, bosvelije, mire, sivke, bergamotke in grenivke

  • kristali kamene strele, ametista in roževca.

Je naravni razpršilo za auro in prostor. Popršite okoli sebe in po prostoru pred meditacijo ter uživajte v čarobnosti meditacije in čarobnih vonjih. Podporno deluje tudi pri vadbi joge.

Alcohol, Aqua, Citrus Paradisi Peel Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Commiphora Myrrha Gum Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil

Dostava je nad 60€ brezplačna.