BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

RAZPRŠILO JUST RELAX 100 ML

Predhodni

RAZPRŠILO MEDITATION TIME 100 ML

RAZPRŠILO LOVE IS IN THE AIR 100 ML

Ekološko razpršilo za prostor Love is in the Air nosi vibracijo ljubezni in nam pričara ljubeče vzdušje. Z naravnimi čutnimi vonji se lažje predamo ljubezni in ustvarimo sproščeno ozračje.

Zaloga: Na zalogi

38,60 €

Ko smo v ljubezni, smo najboljša verzija sebe, ljubeče delujemo do sebe in do drugih. Vse je lažje in lahkotno. Tudi v odnosih smo bolj odprti, bolj v ravnovesju. Čudovita mešanica eteričnih olj je namenjena vsem, ki potrebujemo malce več ljubezni, predvsem do sebe. Razpršilo s svojo subtilno, cvetno dišavo spodbuja ljubezen in samosprejemanje. Ustvari ljubeče vzdušje, ki nas pomirja in pomaga sprostiti napetosti. V prostor vnese veselje in harmonijo in ima čudovit vpliv na odnose in partnerstvo. Zaradi afrodizičnih eteričnih olj pričara tudi romantično vzdušje in nas odpira za intimno komunikacijo. Eterična olja sandalovine, amirisa, pačulija, geranije, palmarose, ilanga in sladke pomaranče nam pomagajo, da zaživimo v ljubezni do sebe, ki si jo zaslužimo, kakor tudi pri povezovanju  z drugimi. Dodatno prisotni mini kristali naredijo razpršilo bolj čarobno in seveda še dodatno pričarajo več ljubezni v našem življenju. Dodan je kristal roževca, ki je najbolj znan kristal za ljubezen, predvsem za ljubezen do sebe in za odpiranje srca. Odpre srce za brezpogojno ljubezen. Da začnemo brezpogojno sprejemati samega sebe, svoje telo. Daje nas v pomirjenost, več je mehkobe, sprejemanja, ljubezni, sodelovanja, sočutja in  spoštovanja v odnosih. Na ljubeč način nas podpre. Prav tako kristal angelit in mesečev kamen. Kombinacija skrbno izbranih eteričnih olj in kristalov združenih v tem čudovitem naravnem razpršilu za prostor nam nudi dišečo in sproščujočo aromaterapijo, ki nas odpre za ljubezen in samosprejemanje ter nam pričara tudi romantično vzdušje.

  • eterična olja sandalovine, amirisa, pačulija, geranije, palmarose, ilanga in sladke pomaranče

  • kristali roževca, angelita in mesečevega kamna.

Razpršite po prostoru kadarkoli se želite počutiti bolje, bolj povezani s sabo kakor tudi kadar želite pričarati romantično vzdušje v partnerstvu. Popršite lahko tudi posteljnino in uživate v čutnih cvetnih vonjavah.

Alcohol, Aqua, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Cymbopogon Martini Herb Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Santalum Austrocaledonicum Wood Oil, Cananga Odorata Flower Oil.

Dostava je nad 60€ brezplačna.