BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.
Predhodni

RITUAL Z GUA SHO

Predhodni

RAZPRŠILO ENERGY CLEANSING 100 ML

RAZPRŠILO CREATIVITY SPARK 100 ML

V razpršilu so združena eterična olja, ki spodbujajo kreativnost in čarobni kristali, ki podpirajo delovanje eterike. Razpršena mešanica poskrbi, da smo v pomirjenosti/sproščenosti in spodbuja našo ustvarjalnost.

Zaloga: Na zalogi

38,60 €

Da postane naše izražanje lahkotnejše in da prebudimo svoj kreativni del, se lahko poslužimo naravnega razpršila za osvežitev našega doma in poslovnih prostorov. Eterična olja imajo aromaterapevtski učinek in bodo dvignila tako našo vibracijo kot vibracijo prostora. Je odlična mešanica za kreativnost in fokus. S čudovitim vonjem prinese v prostor svežino, prebudi naš um in nas sprosti. Mešanica eteričnih olj bosvelije, sivke, lovorja, rožmarina, limone in mandarine bo prinesla v prostor svež citrusni vonj s pridihom Mediterana, skupaj z nežnim zemeljskim podtonom bosvelije. V trenutku dvigne razpoloženje in v naše ustvarjalno delo vnese igrivost in veselje. Vse se odlično zlije skupaj in zagotavlja dolgotrajno naravno dišavo. Osvežila bo prostor in nas navdihnila ter nam dala potrebne spodbude za dokončanje še nedokončanih stvari. Razpršilo je podprto z energijo dodanih mini kristalov karneola, hematita in modrega kalcedona.  Z eteričnimi olji lahko povečamo ustvarjalnost, svoj navdih, po drugi strani pa nas nekatera pomirjajo in sproščajo ter lahko zmanjšajo stres. S tem dobimo popolno kombinacijo. Kadar se počutimo zaskrbljeno ali preobremenjeno, smo namreč težje ustvarjalni. Zato je pomembno, da pomirimo negotovost, ki se včasih pojavi, ko npr. začnemo nov projekt in raziskujemo nove ideje. Prav tako bi lahko za dodane kristale rekli, delujejo večplastno. Vsak prispeva svoj deček delovanja. Kristal karneon nas podpira pri naši kreativnosti. Nas aktivira, da delo opravljamo z večjo strastjo in ljubeznijo. Ko prižgemo svojo strast, lahko ustvarimo več obilja in pretoka v svojem življenju. Hematit nam pomaga prizemljiti naše ideje, jih dati v prakso. Modri kalcedon pa umiri naše razburkane misli in nas vrne v mir. Tako smo lažje uspešni. Prinaša ravnovesje in nam pomaga tudi, da si stvari lažje zapomnimo. Je popoln izdelek za spodbujanje ustvarjalnosti in je odličen tako za dom kot pisarno. Idealen je za delovne time, saj ustvarja sproščeno ozračje in dviguje kreativnost in zbranost.

  •  eterična olja bosvelije, sivke, lovorja, rožmarina, limone in mandarine

  • kristali karneola, hematita in modrega kalcedona.

Uporabljate ga lahko kjerkoli in tako pogosto, kot ga potrebujete. Vsebino razpršite po prostoru in se prepustite, da vas mešanica podpre pri vaši kreativnosti.

Alcohol, Aqua, Citrus Reticulata Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Lavandula Angustifolia Herb
Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Laurus Nobilis Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Flower Oil.

Dostava je nad 60€ brezplačna.