KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Mayarula

Vrtnica

Vrste vrtnic, ki so najbolj pomembne za proizvodnjo eteričnega olja, so stolistni šipek ali gartroža (Rosa centifolia), damaščanka (Rosa damascena) in francoski šipek (Rosa gallica). Vodilni proizvajalki sta Bolgarija in Turčija, kjer se je tradicija gojenja damaščanke ohranila iz 15. stoletja. Tej vrsti vrtnice pravimo tudi bolg..

Preberi vse...
E-knjiga: Značilnosti zrele kože in aktivne učinkovine pomlajevalne kozmetike

E-knjiga: Značilnosti zrele kože in aktivne učinkovine pomlajevalne kozmetike..

Preberi vse...
Koža pozimi potrebuje tako zaščito kot vlago

Za normalno delovanje kože je pomembna optimalna vsebnost vode v roženi plasti, ki jo zagotavljajo naravni vlažilni dejavnik in medcelični lipidi. Neugodne okoljske razmere, kot sta mraz in nizka relativna vlažnost zraka, prispevajo k povečani izgubi vode iz kože. S spremembo temperature se mora spremeniti tudi nega naše kože. ..

Preberi vse...
Marula

MARULA Latinsko ime: Sclerocarya birrea Družina: Anacardiaceae  (octovke) Marula je do 18 metrov visoko dvodomno drevo s široko krošnjo in srebrno skorjo. Doma je v južni Afriki. Plod marule spominjajo na slivo, plodovi zrastejo v skupinah po trije, so okrogli ali jajčasti in koščičasti. Lupina je gladka, debela in rumene barve z..

Preberi vse...
Smilj

Ko sem se odločila, da na spletno stran vključim tudi blog, je bilo seveda takoj jasno, da prvega posvetim smilju, drugega pa maruli, saj sta oba rdeča nit moje kolekcije. Naj začnem s smiljem... SMILJ Latinsko ime: Helichrysum Italicum Družina: Asteraceae (nebinovke) Opis in izvor: Smilj je nizek aromatičen grm, ki zraste do 60 cm ..

Preberi vse...

5 artiklov