BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Moj račun

Product was successfully added to your shopping cart.

Mayarula

Vitamini v kozmetiki

Vitamini so mikrohranila, ki jih v relativno majhnih količinah nujno potrebujemo za normalno delovanje organizma. Med drugim ugodno delujejo na foto- in kronološko starano kožo. Razlikujejo se po topnosti, zato ločimo hidrofilne in lipofilne vitamine. Med hidrofilne, ki so topni v vodi, sodijo vitamin C in vitamini skupine B, med li..

Preberi vse...
Rešitev za izsušeno kožo in pomlajen videz

Ko sem se pred leti lotila ustvarjanja naravne kozmetike zase, sem kmalu pomislila tudi na mojo mami. Vedela sem namreč, da so ji všeč kreme z bogatejšo teksturo in večjo vsebnostjo maščobe. Tako sem za izdatno nego zrele in zelo suhe kože ustvarila Intenzivno antioksidantno kremo. Namenjena je tudi vsem vam, ki imate rade bolj ..

Preberi vse...
Zgodba o certifikatih

Mayarula je povsem naravna pomlajevalna kozmetična linija, ki nudi celovit tretma kože obraza s skrbno izbranimi naravnimi sestavinami in nagovarja sodobno zavestno žensko od 30. leta dalje. Vsebuje kombinacijo hidrolatov, hladno stiskanih olj, rastlinskih izvlečkov in eteričnih olj ter moderne aktivne učinkovine, ki so ustvarile ob..

Preberi vse...
Kako lahko koži po tridesetem letu povrnemo vlago na naraven in hkrati učinkovit način?

Po tridesetem letu moramo za kožo še lepše skrbeti in jo razvajati, saj se v tem času začne naravno fiziološko oziroma kronološko staranje - sicer neizbežen proces, a vendar tisti, ki tako kot na ostale procese v telesu, vpliva tudi na kožo. Gubice in kako sem se sama podala v boj z njimi Povsem naravno je, da z leti koža po..

Preberi vse...
Fotostaranje in poletna nega kože

Prehitremu staranju se lahko izognemo z zdravim življenjskim slogom, ki zajema med drugim tudi izogibanje škodljivim učinkom UV-žarkov, zato naj uvodoma spregovorim najprej o tem. Poznamo dva procesa staranja kože, notranje in zunanje staranje. Celotno staranje je rezultat notranjega (intrinzičnega) in zunanjega (ekstrinzičnega) st..

Preberi vse...
Poletni hladilni gel za po sončenju

Vsako leto pred poletjem sama pripravim izdelke za prvo pomoč pri negi kože. Zagotovo bo del teh (poleg naravnega repelenta, ki sem ga predstavila v prejšnjem blogu https://www.mayarula.si/blog/naravni-repelent/) tudi gel z aloe vero, ki kožo po sončenju prijetno ohladi, jo intenzivno vlaži in obnavlja. Verjetno vsi poznate alojo, k..

Preberi vse...
Naravni repelent

Od vseh letnih časov mi je najbolj pri srcu poletje, ko je dan dolg in je zunaj še zvečer toplo. V mislih imam predvsem čas dopusta, ko s prijatelji ob večerih posedamo v sproščenem razpoloženju. Prav takrat nas najbolj preganjajo komarji, ki so večna nadloga, tudi ponoči, ko nam s svojim brenčanjem kratijo spanec. Že nekaj le..

Preberi vse...
Sončkanje in vitamin D

Sončenja nikoli nisem marala. Odkar pomnim, se tudi na dopustu ne sončim. Sem pa ugotovila, da mi zadnje čase ustreza uloviti blage sončne žarke, da pobožajo moj obraz. Ko smo utrujeni, je eden od načinov tudi, da začnemo polniti svoje telo s svetlobo. Vsa ta svetloba polni svetlobo naših celic. Na videz žarimo, telo pa dobi nov..

Preberi vse...
Naša hiša nujno potrebuje generalno čiščenje

Takole je bilo … Bližali so se velikonočni prazniki in vedela sem, da bomo še vedno doma, zato sem želela, da je dom lep, pospravljen in prečiščen. A sem kmalu ugotovila, da me čaka veliiiko dela. Globoko v sebi sem že dolgo vedela, da me to zelo bremeni. Res je preveč navlake, ki se je z leti nabrala in negativno vplivala na ..

Preberi vse...
Osnovne sestavine naravne kozmetike

Glavnina industrije ima tendenco postavljanja stroškov pred funkcionalnostjo, kar pomeni, da je večina industrijskih izdelkov napolnjena z vodo in s sintetično pridobljenimi emolienti. Pri naravni kozmetiki pa dajemo prednost naravnim in organskim sestavinam, ki ponujajo več kot le zapolnitev volumna in prihranek denarja. Osnovne oz. ..

Preberi vse...

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 17

  1. 1
  2. 2